Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Sutinku
Lauko treniruokliai - aktyviam ir sveikam laisvalaikiui

Lauko treniruokliai - aktyviam ir sveikam laisvalaikiui

Mūsų asortimente gausu aktyviam ir sveikam laisvalaikiui skirtų lauko treniruoklių. Treniruokliai suaugusiems, vaikams, neįgaliesiems - itin patvarūs ir kokybiški, puikiai tinkantys viešosioms erdvėms, mokymo įstaigoms ar individualiems poreikiams, atitinkantys ES keliamus saugumo reikalavimus. Vienoje lauko gimnastikos aikštelėje galima sukomplektuoti visas raumenų grupes treniruojančius įrenginius. Mažesnėse erdvėse itin tinkami multifunkciniai treniruokliai. 

Populiarėjant nedradicinėms sporto šakoms, siūlome įrengti parkūro aikšteles (Parkūras (pranc. parkour'distancija, kliūčių ruožas) sportinė veikla, kurios pagrindinis principas yra kuo greitesnis ir efektyvesnis patekimas iš vienos vietos į kitą, visas kliūtis įveikiant vien savo kūno galimybėmis), stacionarius batutus. 

Viešosiose erdvėse itin patraukliai atrodo ir dėmesį traukia inovatyvūs sprendimai. Mūsų asortimente rasite modernių treniruoklių su USB jungtimis. Šiuos treniruoklius itin mėgsta mokyklinio amžiaus jaunimas. 

Visus parduodamus treniruoklius galime pastatyti Jūsų pageidaujamoje vietoje, taip pat pasiūlyti tinkamą dangą po jais. 

91.png

81.png

Komentuoti