Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Sutinku
Liejama guminė danga

Liejama guminė danga

ES nustatytuose saugumo standartuose (LST EN 1176) reikalaujama, kad vaikų žaidimų ir sporto aikštelėse būtų eksploatuojama saugi danga, sušvelninanti, sugerianti smūgį kritimo atveju. Mūsų siūloma liejama EPDM danga turi saugumo standartus atitinkančius sertifikatus, yra ekologiška ir itin aukštos kokybės. Ši danga yra poliuretano ir EPDM gumos gabalėlių mišinys. Ji idealiai tinka vaikų žaidimo aikštelėms, krepšinio aikštelėms, stadionams, takams ar aplink baseinus. EPDM sintetinė danga ne tik sugeria smūgį, saugo nuo nubrozdinimų, įbrėžimų bei galimų traumų, bet ir sukuria estetišką vaizdą.  

Priklausomai nuo žaidimų įrenginių aukščio arba konkrečiai žaidimo aikštelei keliamų reikalavimų, danga gali būti liejama įvairaus storio. Šios dangos liejimo technologiją galima suskirstyti į tris etapus: kietas apatinis pagrindas, pvz., betonas, tankinta skalda - išlyginamasis, amortizuojantis juodų gumos granulių sluoksnis, spalvotos EPDM dangos sluoksnis.      

Įrengiant vaikų žaidimų akšteles rekomenduojame neapsiriboti viena EPDM dangos spalva. Skatinant vaikų kūrybiškumą ir estetinį suvokimą, siūlome aikštelėms pasirinkti kelias skirtingas spalvas, iš jų formuoti geometrines figūras, akcentuojant žaidimų įrangos vietas arba sukuriant ištisus grafinius piešinius.

Populiariausios grafinių piešinių temos: paplūdimys, džiunglės, gatvė su eismo juostomis, skaičiai, raidės-šokdynės, geometrinės figūros. Piešinį galime sukurti ir išlieti pagal kliento pageidavimus.

Komentuoti