Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Sutinku
Batutai žaidimų aikštelėse

Batutai žaidimų aikštelėse

Batutas – geriausias pasirinkimas greitai ir efektyviai treniruotei

Įprasta manyti, kad batutas – tai vaikų pramoga. Tačiau mokslininkai sutaria, kad šokinėjimas ant batuto yra visapusiškai naudinga fizinė veikla visų amžiaus grupių žmonėms. Net ir lengvai spyruokliuojant ant batuto, kūno ląstelės patiria maždaug 25 procentais didesnę apkrovą, nei vaikštant ant lygaus paviršiaus ar bėgant ristele kalnuota vietove.

Neilga treniruotė ant batuto gali padėti sustiprinti viso kūno raumenis, pagerinti laikyseną ir koordinaciją. Šokinėjimas gryname ore taip pat sustiprina imuninę sistemą, nes tuo metu treniruojama kiekviena kūno ląstelė, suaktyvinama kraujagyslių ir širdies sistema, skatinama limfos cirkuliacija. Dėl šių priežasčių reguliariai atlikti lengvas spyruokliavimo/šokinėjimo ant batuto mankštas ypač rekomenduojama vyresnio amžiaus žmonėms.

Taip pat batutais verta susidomėti tiems, kurie jaučia nugaros skausmus, yra kamuojami chroniško nuovargio, nemigos ar skundžiasi sulėtėjusia medžiagų apykaita, turi viršsvorio – reguliarus šokinėjimas ant batuto padeda išspręsti visas šias problemas.

Parkelis.lt galite įsigyti įvairių, saugių lauko batutų, kuriuos įrengsime Jūsų pasirinktoje vietoje.

Komentuoti