Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Sutinku
Tvarkingos parkavimo aikštelės - patrauklu ir saugu

Tvarkingos parkavimo aikštelės - patrauklu ir saugu

Tvarkingos parkavimo aikštelės - saugaus ir gyventojams palankaus miesto įvaizdžio dalis. Apklausus didžiųjų miestų gyventojus, koks gyvenimo mieste aspektas jiems kelia didžiausią stresą, neretai išgirstumėm atsakymą: "eismas". Nuolatinis "karas" tarp automobilių vairuotojų, pėsčiųjų ir dviratininkų nieko nestebina. Taip pat kaip ir nesibaigiantys skundai dėl automobilių parkavimo vietų stygiaus, privačiose vietose pastatytų svetimų automobilių ar užstatytų pravažiavimų, šaligatvių, žaliųjų zonų. 

Žinoma, automobilių parkavimo problema yra kompleksinė ir jai išspręsti reikia daug laiko ir pastangų, tačiau bent minimalius pokyčius galima turėti pasitelkiant paprastas priemones. 

"Parkelis" asortimente rasite įvairių rūšių ir dizaino parkavimo stulpelių bei barjerų, kurie padės suformuoti saugias ir tvarkingas parkavimo aikšteles. Rakinami stulpeliai leis išsaugoti privačią parkavimo vietą, barjerai padės užkirsti kelią nelaimėms ar apsaugoti žaliąsias zonas nuo automobilių. 

Galime pasiūlyti skirtingų atspalvių ir formų, betoninių, nerūdijančio plieno, anglies pluošto plieno ir kt. parkavimo stulpelių, bei barjerų.