Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Sutinku
Treniruokliai vaikams - bendram šeimos laisvalaikiui

Treniruokliai vaikams - bendram šeimos laisvalaikiui

Pratinti vaikus prie sveiko gyvenimo būdo reikia nuo mažų dienų, tačiau kaip tai daryti, kai vaikai vis dažniau pasirenka planšetės ekraną, nei lakstymą kieme? 

Tėvų pavyzdys įkvepia vaikus, tad didelė tikimybė, jog sportuojančių tėvų vaikai užaugę taip pat sportuos. Norint sudaryti sąlygas šeimoms kurti savo aktyvaus laisvalaikio tradicijas, viešosiose erdvėse, parkuose, skveruose, greta pėsčiųjų takų, populiaru įrengti lauko treniruoklių aikšteles. Ypatingai svarbu, kad tokiose aikštelėse būtų treniruoklių tinkamų ne tik suaugusiems, bet ir vaikams - taip užtikrinant galimybę skirtingoms kartoms sportuoti drauge. 

Mūsų siūlomi lauko treniruokliai vaikams, pagaminti iš aukščiusios kokybės medžiagų, yra itin tvirti ir atsparūs, atitinkantys ES keliamus saugumo reikalavimus ir turintys tai patvirtinančius sertifikatus. Lauko treniruokliai vaikams pasižymi patraukliomis spalvomis. Po treniruokliais galime įrengti saugumo reikalavimus atitinkančią specialią dangą. 

Komentuoti